.


Ці пряні кульки стануть вашою улюбленою енергетичною закускою

Цей рецепт – саме натхнення. Поєднання мигдалю і кокосу, спецій: кориці, імбиру і кардамону, приводить у захват смакові рецептори.
Звучить чарівно, на справі – шалено смачно. Ви можете насолоджуватися ними за сніданком, пряні кульки так само будуть оригінальним десертом для будь-якої трапези. Вибір за вами. Детальна інструкція приготування трохи нижче. Впевнені, лише однієї вам не вистачить! J

Інгредієнти на 18-20 порцій:

  • Тертий кокосовий горіх, несолодкий – ½ скл. + 2 ст. л.;
  • Сирий мигдаль – ½ скл.;
  • Насіння конопель – 2 ст. л.;
  • Кокосова олія – 1 ст. л.;
  • Ванільний екстракт – ½ ч. л.;
  • Мигдальна олія – ¼ чашки;
  • Мелена кориця – 1 ч. л.;
  • Мелений імбир – 1 ч. л.;
  • Мелений кардамон – ½ ч. л.;
  • Мелений чорний перець – ¼ ч. л.;
  • Мелена гвоздика – ¼ ч. л.;
  • Запашний перець – ¼ ч. л.;
  • Дрібнозерниста морська сіль – ¼ ч. л.

Готуємо:
Спершу, злегка підрум'янюємо на вогні 2 ст. л. подрібненого кокосу. Потім збиваємо у комбайні мигдаль та ½ чашки тертого кокосу до максимального подрібнення мигдалю. Потім додаємо всі інші інгредієнти за виключенням підсмаженого кокосу. Змішуємо до  однорідної консистенції. Формуємо з отриманої маси кульки. Лише після того як вони будуть рівної круглої форми, обвалюємо їх у кокосі. Так вони будуть ще смачнішими. Відправляємо їх у холодильник і зберігаємо у скляній ємності. Так вони зможуть зберегти форму. Якщо ж ви хочете, щоб ваші кульки були трішки м'якшими, за 10-15 хвилин до подачі на стіл, дістаньте з холодильника.

Смачного!


Рейтинг:
(Голосов: 0)
Оценка: 0


Коментарі



Цитата дня

"Вегетаріанство діє як очищення. Коли ви їсте тварин, ви більше під владою закону необхідності. Ви стаєте важкими, вас більше притягує до землі. Якщо ви вегетаріанець, ви легкі, ви більше належите закону витонченості, закону сили, і вас починає притягувати небо" . – ОШО

Популярні статті

Свіжі статті

Огляд вегетаріанських закладів Києва